به گزارش سرويس استان هاي مركز خبرحوزه، حجت الاسلام سرور، فرمانده مركزبسيج روحانيون و طلاب خراسان رضوي طی سخنانی در جمع طلاب خواهر مدرسه علميه حضرت رقيه (سلام الله عليها)، به تاثیر سرنوشت مردم در انتخابات اشاره کرد و گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران ضمن اینکه دمکراتیک و برپایه رأی مردم است ولی مشروعیتش از سوي پروردگار و دین است وتنها مقبولیتش از جانب مردم ميباشد.
وی به ویژگیهای نماینده اصلح اشاره و خاطرنشان كرد: نماینده اصلح نباید تحت تأثیر افکار عمومی مجلس قرار گیرد؛ بلکه بایددارای استقلال فکری باشد؛ زیرا باعث می شود در دراز مدت رفتاری از خود بروزدهد که برپایه نظام ارزشی اسلام نباشد.
حجت الاسلام سرور يادآورشد: يك نماينده نباید با فلسفه نظام سیاسی اسلام که ظلم ستیزی و اجتناب از طاغوت و حمایت از نهضتهای اسلامی است، مخالفتی داشته باشد.
وی به مقایسه تمدنهای غربی و تمدن اسلامی پرداخت و افزود: با توجه به اين كه دین شناسی و پایبندی به دین یک ا صل است، اسلام با کفر جمع نمی شود و گفتگوی تمدنها هم به معنای تعامل و کنارآمدن با آنها نیست.
*سخنرانی طلاب مدرسه حضرت خدیجه(س) به زبان انگلیسی
همچنین بنابر این گزارش، طلاب مدرسه علميه حضرت خديجه (سلام الله عليها) هفته اي يكبار به زبان انگليسي سخنراني ميكنند.
مدير مدرسه علميه حضرت خديجه (سلامالله عليها) در همین خصوص به خبرنگار ما گفت: اين طرح به منظور ارتقاء سطح علمي و تشويق طلاب اين مدرسه براي آشنايي با زبان انگليسي انجام ميشود.
خانم نيك، بابيان اين كه اين برنامه هفته اي يكبار در صبحگاه اين مدرسه توسط طلاب مسلط به زبان انگليسي انجام ميشود، گفت: دراين برنامه سعي بر آن است تا ساير طلاب نيز به فراگيري اين زبان ترغيب شوند.
وي با بيان اين كه در دنياي ارتباطات امروز، آشنايي با زبانهاي ديگر، جزء ملزومات تبليغ دين است، تاكيد كرد: اينگونه اقدامات، گام خوب و مثبتي در مسير فراگير شدن تبليغ آموزههاي دين مبين اسلام است.
*برگزاری جلسه درس اخلاق در مدرسه حضرت زینب (س)
این گزارش می افزاید: خانم پارسايي راد، مدير مدرسه علميه حضرت زینب (سلامالله عليها) نیز طی سخنانی در جلسه اي از سلسله جلسات اخلاق عمومی اين مدرسه، با دعوت از طلاب براي بازخواني سيره عملي ائمه اطهار(عليهم السلام)، اظهار داشت: نتيجه اين امربرخورداري از رحمت واسعه الهي و نعمت هاي اوست.
وي به بيان روايتي از پيامبر گرامي اسلام (ص) با عنوان «مَن اَکرم اخاه المسلم بِکلمه یُلطِفُه بها و فََرَّج عنه کُربَتَه لم یزل فی ظلّ الله المَمدود علیه الرحمه ما کان فی ذالک» پرداخت و در تبیین لغوي و اصطلاحي رحمت، افزود: مصداق رحمت خداوند در روزي دادن مادي و معنوي، عفو وبخشش و احسان به بندگان تجلي مي كند.
مدير مدرسه علميه حضرت زینب (سلامالله عليها) با بيان اين كه رحمت انسانها در قالب مهرباني، دلسوزي و محبت به دیگران معنا مي يابد، افزود: براي تأثير گذاري بيشتر بر خانواده و ديگران، لازم است اين مضامين و آداب را ابتدا به نفس خود تعليم داده و بعد در پي اصلاح ديگران برآييم.
خانم پارسایی همچنین از طلاب درخواست كرد كه ادب و احترام نسبت به ديگران را رعايت كرده و در اين امر از سيره ي عملي پيامبر اكرم و ائمه ي اطهار (عليهم السلام) الگو برداري كنند و ارتباط تنگاتنگی بااهل بيت (عليهم السلام) داشته باشند.